Leningen vergelijken

Er zijn vele soorten leningen en we helpen graag om direct de juiste leenvorm te vinden. De meest afgesloten leningen op de consumentenmarkt zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Zakelijk zijn het vooral financieringen voor bedrijfsmiddelen of een bedrijfspand.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is de meest voorkomende leenvorm onder particulieren. Bijna iedere Nederlander kan vrij eenvoudig een persoonlijke lening aanvragen bij de eigen bank. Maar vaak is het slimmer om dit online te doen; de rentes zijn een stuk lager. Wij vergelijken alle aanbieders voor je zodat je zeker de laagste rente hebt!

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is handig voor als je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig bent voor een bepaald project. Bij deze vorm van lenen spreek je vooraf een maximum af met de geldverstrekker. Hier kun je vervolgens geld uit opnemen. Ook kun je later beslissen om het afgeloste deel opnieuw op te nemen. Hierdoor ben je zeer flexibel. Een andere term voor deze soort lening is dan ook flexibel krediet.

Auto lening

Een geldlening voor een auto wordt ook wel Financial Lease genoemd. Deze vorm van lenen is interessant als je een leuke auto op het oog hebt maar niet de financiƫle middelen om deze direct te betalen. De rente is relatief laag omdat de auto als onderpand dient. Ook de acceptatie is vrij makkelijk, bijna iedereen kan een auto leasen. Het is een veelgebruikte vorm van krediet onder consumenten.

Lenen voor Zonnepanelen

Lenen voor het aanschaffen van zonnepanelen is anno 2020 enorm interessant. Door de lage rentes kun je nu vanaf de eerste maand winst maken. Voor een zonnepanelen lening krijg je extra lage rentes in verband met duurzaamheids criteria. Een lening van 3000 euro kan je per jaar zomaar 350 euro winst opleveren!