Een persoonlijke lening of doorlopend krediet?

0

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Wanneer u op zoek bent naar een lening op internet dan zult u heel veel soorten leningen tegenkomen.De meeste voorkomende lening is wel een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Nu heeft Geldlenen.info alle soorten leningen voor u op een rijtje gezet en geeft per lening de voor- en nadelen van de betreffende soort lening. Zo kunt u zich namelijk een beter beeld vormen van het leningaanbod en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken.

Overzicht van enkele bekende soorten leningen:

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet kunt u de leensom gedurende de looptijd van de lening telkens weer geheel of gedeeltelijk opnemen. Over het openstaande saldo van het krediet wordt vervolgens rente in rekening gebracht. Een doorlopend krediet is vooral handig als u niet meteen het gehele bedrag van uw lening nodig hebt of als u niet weet hoeveel geld u precies nodig hebt. U kunt dus zelf bepalen wanneer u geld van uw lening opneemt en hoeveel dit dan is.
Direct doorlopend krediet aanvragen

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt de leensom in één keer uitbetaald, waarna deze met een vaststaande looptijd en rente moet worden terugbetaald. U weet van te voren precies wat u kunt verwachten. De persoonlijke lening is dan ook zeer geschikt als u van plan bent een grote aankoop te doen, zoals een auto of keuken.

 
Delen.

Over Author

Geef uw reactie